Απρίλιος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.
Ο Χριστός Αναστήθηκε και Ζει! Θέλουμε να Τον ευχαριστήσουμε για τις άπειρες ευλογίες Του!!!

Με τη χάρη του Θεού γιορτάσαμε και φέτος με τα παιδιά την ημέρα του Πάσχα με ελληνικά έθιμα βάφοντας αυγά και κάνοντας τσουρέκια.

Στην Πασχαλινή μας λατρεία η Στέφανη (από Αυστραλία) μοιράστηκε με όλους το πως πίστεψε στον Χριστό και επίσης για το θαυμαστό μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας. Μετά δώσαμε ένα δώρο σε όλα τα παιδιά και βγήκαμε έξω στον κήπο για παιχνίδια.

Δοξάζουμε τον Θεό γιατί το σχολείο μας συνεχίζει ομαλά την λειτουργία του. Μας δόθηκε η άδεια για να φέρουμε την Τέταρτη και την Έβδομη τάξη στο σχολείο μας, έτσι έχουμε όλα τα παιδιά μας μαζί. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Τις μέρες των διακοπών πήγαμε με τα παιδιά μια βόλτα σε ένα πάρκο με διάφορα ζώα και περάσαμε μια όμορφη μέρα έξω από το κέντρο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αδελφή και συνεργάτρια μας στην Κύπρο Άννα Χατζηελευθεριάδου. Κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να προωθήσει το έργο και στην Κύπρο κάνοντας παρουσιάσεις της Τ.Ο.Μ. Επίσης δημιούργησε αυτά τα όμορφα βραχιόλια με το λογότυπο της ΤΟΜ για ενίσχυση του έργου. Ο Θεός να την ευλογεί. Περιμένουμε να την δούμε από κοντά τον Ιούλιο .

Δοξάζουμε τον Θεό και ευχαριστούμε όλους εσάς για τις προσευχές και την οικονομική υποστήριξη του Τζίμη. Θέλω να σας πω ότι με τη χάρη Του έχει μεγάλη πρόοδο στο περπάτημά του και με την βοήθεια των δασκάλων προοδεύει και στα μαθήματα. Συνεχίστε να προσεύχεστε ο Θεός να τον αξιώσει να γίνει ένας πιστός εργάτης στον αγρό Του. Πολλοί συγγενείς αλλά και συγχωριανοί του τον επισκέφτηκαν και θαύμασαν ότι μπορεί να περπατά. Αυτή είναι μια καλή μαρτυρία για τη δόξα του Θεού.
Αιτήματα προσευχής :

Για όλο το προσωπικό της ΤΟΜ και ιδιαίτερα για τους δασκάλους μας. Ο Θεός να τους φωτίζει και να δίνει σοφία.
Ιδιαίτερα ζητάμε προσευχή ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης μας για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο που πρέπει να έρθουμε στην Ελλάδα και πάλι.

Κλείνοντας θέλω να σας υπενθυμίσω το αίτημα για συνεργάτες στο έργο εδώ. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Πριν κλείσει ο χρόνος αυτός ζητάμε από τον Θεό να μας στείλει ένα ακόμη ζευγάρι για βοήθεια. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη και αγάπη προς όλους σας
Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *