Μάιος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες
στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία. Ένας ακόμη μήνας με πολλές ευλογίες από τον Κύριό μας. Θέλω να σας διηγηθώ ένα μεγάλο θαύμα που ο Θεός έκανε αυτό τον μήνα και να Τον δοξάσουμε μαζί.
Από το γραφείο της εκπαίδευσης μας είπαν ότι είναι υποχρεωτικό να φτιάξουμε σπίτι για τον διευθυντή του σχολείου μας. Τους υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε μόλις έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Μαζί με την Ναυσικά αρχίσαμε να προσευχόμαστε και να σκεφτόμαστε πως θα μπορούσε να γίνει αυτό . Το επόμενο πρωί δεχτήκαμε τηλεφώνημα από έναν αδελφό στην Ελλάδα που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ με το χτίσιμο άλλων κτηρίων μας. Ρώτησε τι κάνουμε και πως πάει το έργο στην ΤΟΜ. Του απάντησα στις ερωτήσεις του και συνέχισε ρωτώντας με αν υπάρχει κάποια οικονομική ανάγκη. Αμέσως σκέφτηκα το σπίτι του διευθυντή και με δισταγμό του είπα την ανάγκη που προέκυψε. Ανταποκρίθηκε αμέσως και μας έστειλε τα χρήματα που χρειαζόμασταν για να χτίσουμε το σπίτι του διευθυντή. Μαζί με την Ναυσικά και το Γιάννη με μεγάλη συγκίνηση ευχαριστήσαμε και δοξάσαμε τον Θεό για την τόσο γρήγορη απάντησή Του πριν προλάβουμε να εκφράσουμε την ανάγκη αυτή!!!! Είναι γεγονός ότι ο Θεός ακούει και απαντά προσευχές. ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!

Ευχαριστούμε τον Θεό για ένα ζευγάρι από την Ελλάδα, τον Θεόφιλο και την Σοφία , που μας επισκέφτηκε τον μήνα αυτό. Ο Θεόφιλος με την Σοφία, που υπηρετούν σε μια θαυμαστή διακονία δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΖΩΗ σε πολλά παιδιά της Ασίας και Νότιας Αμερικής, αποφάσισαν να έρθουν να δώσουν χαρά και στα παιδιά της ΤΟΜ.

Τέσσερις βαλίτσες με ρούχα και σχολικά είδη έφεραν δώρα στα παιδιά μας. Και όχι μόνο αυτό αλλά για δυο εβδομάδες τα διακόνησαν με πιστότητα. Δίδαξαν ωφέλημα μαθήματα από τη Βίβλο στα παιδιά αλλά και στους δασκάλους του σχολείου μας.

Ο Θεόφιλος με μεγάλη προθυμία, μια και έχει ταλέντο σ ’αυτό, δίδαξε στα παιδιά μας πολλούς παιδικούς ύμνους. Έγραψε και έναν ύμνο- προσευχή για το σχολείο μας «TRINITY». Βοήθησαν και στο βάψιμο του ξενώνα. Ο Θεός να ευλογεί τα αδέλφια μας και μακάρι να μας επισκεφθούν ξανά.

Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για αδέλφια που ο Θεός θα καλέσει εδώ στην ΤΟΜ για να συνεργαστούμε στην φροντίδα των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τις προσευχές σας. Συνεχίστε μαζί μας. Ο Θεός να μας ευλογεί όλους!!

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη μεγάλη
Για την ΤΟΜ

Αλέκος Χαραλαμπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *