Ιούνιος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες

στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία. Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! Δοξάζουμε τον Θεό για τις πολλές ευλογίες Του στη ζωή μας. Τα παιδιά μας αυτό τον μήνα είχαν τις εξετάσεις στο σχολείο και δόθηκαν βραβεία στους μαθητές που προσπάθησαν περισσότερο στα μαθήματα . Με παιχνίδια και εκδρομές ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για 2 εβδομάδες .

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν αθλοπαιδιές με τους δασκάλους τους στην αυλή του κέντρου μας και επίσης να επισκεφθούν και το εργοστάσιο της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ εδώ στην Μπέγια.

Την περίοδο αυτή των διακοπών πολλά από τα παιδιά πήγαν στα σπίτια τους για να βοηθήσουν τους συγγενείς σε διάφορες δουλειές. Όσα δεν είχαν που να πάνε έμειναν μαζί μας στο κέντρο. Διοργανώσαμε και απολαύσαμε όλοι μαζί εκδρομή στο δάσος με τα μπαμπού και επίσης στην λίμνη ΝΥΑΣΑ. Τα παιδιά απολαμβάνουν το ζεστό νερό της λίμνης κάθε φορά που πηγαίνουμε εκεί και παίζουν με μεγάλη χαρά στην αμμουδιά της. Είναι το μέρος στο οποίο προσευχόμαστε να βρεθεί ένα μέρος γης για να κάνουμε την κατασκήνωσή μας. Ο Θεός ήδη έχει προμηθεύσει τα πρώτα χρήματα για την αγορά του οικοπέδου. Ευχαριστούμε την αδελφή μας από την Ελλάδα που μας δώρισε αυτά τα χρήματα και πιστεύουμε ότι σύντομα και αυτό το θαύμα ο Κύριος θα το πραγματοποιήσει.

Ευχαριστίες και πάλι για αδέλφια μας-εθελοντές από την Μελβούρνη Αυστραλίας που ήρθαν για να βοηθήσουν και να μας ενθαρρύνουν με την παρουσία τους. Ο αδελφός Τάσος ήρθε για ένα μήνα. Βοήθησε σε διάφορες δουλειές τον Αλέκο , δίδαξε το Λόγο του Θεού στα παιδιά ,και ειδικά στον Τζίμη μουσική και αγγλικά . Ο αδελφός Γιώργος με την κόρη του, κι αυτοί από την Ελληνική Εκκλησία της Μελβούρνης, επισκέφθηκαν το κέντρο μας για δεύτερη φορά, με πολλά δώρα για το σχολείο. Επίσης πέντε νέες κοπέλες ήρθαν για να διδάξουν αγγλικά στα παιδιά μας και να βοηθήσουν στο βάψιμο και σε διάφορες άλλες εργασίες. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους.

Το σπίτι του διευθυντή του σχολείου μας ετοιμάζεται και ευχαριστούμε πολύ τον αδελφό για την γεμάτη αγάπη οικονομική προσφορά του. Ο Θεός να ευλογεί τα αδέρφια μας και να χαρίζει την ειρήνη Του!!!

Μετά από 5 μήνες, έφτασε δυστυχώς ο καιρός να επιστρέψει στην πατρίδα της ένα πολύτιμο πρόσωπο. Η Στέφανη Νάτσης από την Μελβούρνη. Ήταν για μας μεγάλη βοήθεια και ενθάρρυνση. Ο Θεός να ευλογεί αυτή την πολύτιμη συνεργάτιδα μας και το ευχαριστώ όλων μας είναι λίγο για την μεγάλη της προσφορά εδώ στην ΤΟΜ. Μακάρι ο Θεός να την οδηγήσει και πάλι κοντά μας!!
Αιτήματα προσευχής : Για όλους τους εθελοντές. Είναι ευλογία για μας!!!

Για νέους και νέες που ο Θεός θα καλέσει στον αγρό Του εδώ.
Για σοφία στην επιλογή οικοπέδου για την κατασκήνωσή.

Ευχαριστούμε όλους σας για την σταθερή αγάπη σας προς τα παιδιά και για τις προσευχές σας.
Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Με αγάπη και εκτίμηση μεγάλη για την ΤΟΜ

Αλέκος , Ναυσικά και Γιάννης Χαραλαμπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *