Ιούλιος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες

στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία. Ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι. Και αυτόν τον μήνα ο Θεός μας ευλόγησε με πολλούς εθελοντές. Το σπίτι φιλοξενίας γέμισε, και τα παιδιά μας απόλαυσαν φίλους από Αυστραλία, Γερμανία, Ελλάδα και Κύπρο.

Είχαμε 12 κορίτσια και ένα αγόρι, τον Πέτρο, από Γερμανία. Δοξάζουμε τον Θεό γιατί ο καθένας στον τομέα του ήταν πολύτιμη βοήθεια .
Ευχαριστούμε τον Θεό γιατί το σχολείο μας προχωράει σταθερά και βλέπουμε την πρόοδο των παιδιών κυρίως στην Αγγλική γλώσσα.

Ένας ακόμη λόγος για ευχαριστία! Βρήκαμε για τον Τζίμη αλλά και για τα υπόλοιπα 19 παιδιά της ΤΟΜ που πάνε γυμνάσιο ένα σχολείο κοντά μας Είναι ένα καινούργιο Γυμνάσιο με όλες τις προδιαγραφές για παιδιά με ειδικές δυνατότητες όπως ο Τζίμη. Ήταν μεγάλη η χαρά του όταν του ανακοινώσαμε ότι θα πάει στο Γυμνάσιο μαζί με τα άλλα μας παιδιά. ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές οι οποίοι με το ερχομό τους φέρανε χρήσιμα πράγματα για το κέντρο και κυρίως για το σχολείο. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αδέλφια μας από την Κύπρο για τις προσφορές τους με τις οποίες αγοράσαμε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για το σχολείο. Και η Άννα έμαθε στα παιδιά μια τεχνική πλέξης με την οποία έφτιαξαν τα όμορφα βραχιόλια με το λογότυπο της ΤΟΜ που είναι για οικονομική ενίσχυση !! Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας, ο Θεός να σας ευλογεί.

Το μήνα αυτό είχαμε μια εξαιρετική συγκομιδή αρακά για το κέντρο μας όπως και καλαμπόκι. Είναι χαρά για τα παιδιά να μαζεύουν και να καθαρίζουν τον αρακά που τα ίδια φύτεψαν. Και η φάρμα των ζώων πηγαίνει καλά. Έχουμε γάλα κάθε μέρα ,πρωί και βράδυ, καθώς και κρέας.
Μια ακόμη όμορφη συνάντηση είχαμε καθώς μας επισκέφθηκε μια ομάδα αδελφών από την Γερμανία από την οργάνωση NEHEMIA GATEWAY που μας βοηθάει με τα δίδακτρα των παιδιών στο Γυμνάσιο. Μας προσέφεραν μια πλακέτα σύμβολο φιλίας και συνεργασίας. Δόξα στο Θεό για τους αδελφούς από όλον το κόσμο.

Ευχαριστούμε τον Θεό για την ανταπόκριση στις προσευχές ! Το ζευγάρι που θα μας αντικαταστήσει για 3 μήνες περίπου είναι ο Μίμης και η Μάνια Χριστοφορίδη. Έτσι με την χάρη Του τον Σεπτέμβρη θα μπορέσουμε να έρθουμε στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε πολύ και συνεχίστε να προσεύχεστε για προστασία και σοφία για όλους μας.

Τέλος μην ξεχνάτε το μεγάλο μας αίτημα για νέους και νέες που θα πουν: ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΝ ΜΕ!!! Τα χωράφια είναι έτοιμα οι θεριστές λείπουν. Συνεχίζει να υπάρχει ανάγκη Μάνατζερ για το σχολείο μας. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ!!!

Με ευχαριστίες πολλές για την ΤΟΜ

Αλέκος και Ναυσικά Χαραλαμπίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *