Αύγουστος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.
Με μεγάλη συγκίνηση θέλουμε και μείς, αν και μακριά, να συμπαρασταθούμε σε όλους όσους επλήγησαν από τις φωτιές αυτό το καλοκαίρι στην πατρίδα μας. Ευχόμαστε ο Θεός να παρηγορήσει και να παρασταθεί με έλεος σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους.
Ένας ακόμη ευλογημένος μήνας ο Αύγουστος ! Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε δυο ακόμη εθελοντές ,πρόσωπα αγαπητά, τον Μπλέντη και την Ελεάνα. Οι οποίοι με χαρά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ,ο καθένας στον τομέα του. Η Ελεάνα είχε τα μικρά παιδάκια στο Νηπιαγωγείο και ο Μπλέντη βοήθησε τον Αλέκο σε διάφορες δουλειές, κυρίως στα υδραυλικά. Ήταν μεγάλη ευλογία για τα παιδιά να ακούσουν την ομολογία του Μπλέντη και τις τόσο μεγάλες επεμβάσεις του Θεού στη ζωή του.
Είχαμε την χαρά να τελειώσουμε το σπίτι του διευθυντή του σχολείου μας, και να δεχθούμε και την οικογένεια του στο κέντρο μας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ μια ομάδα γυναικών από την Αμερική, από την Εκκλησία που υπηρετεί ο Chuck Halipilias, σύζυγος της Σάλι Τσιανικλίδου. Έπλεξαν κασκόλ για όλα τα παιδιά και τα έστειλαν με δέμα. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη όταν άνοιξαν το δέμα!!! Ο Θεός να ευλογεί όλες τις αδελφές μας.

Αιτήματα προσευχής
1. Για τα αδέλφια μας Μάνια και Μίμη Χριστοφορίδη που με την χάρη Του θα έρθουν στην ΤΟΜ στις 4 Σεπτεμβρίου για να μας αντικαταστήσουν καθώς θα επισκεφθούμε την Ελλάδα για 2 μήνες . Ο Θεός να τους προστατέψει και να τους δώσει σοφία , υγεία και δύναμη.
2. Για ένα οικόπεδο κοντά στη λίμνη το οποίο θα γίνει κατασκήνωση για τα παιδιά μας. Είμαστε πολύ κοντά στο να βρούμε ένα. 3. Για τα παιδιά της 7ης τάξης του Δημοτικού που θα δώσουν στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου εξετάσεις για να εισαχθούν στο Γυμνάσιο.

Με αγάπη και ευχαριστίες πολλές.
Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *