Σεπτέμβριος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και πολλές ευλογίες για όλους σας. Είναι πολύ μεγάλη η ευχαριστία μας στον Θεό. Κι αυτόν τον μήνα το χέρι Του ήταν επάνω μας ευεργετικό και γεμάτο αγάπη.

Είχαμε ζητήσει προσευχές για ένα οικόπεδο που θα χρησίμευε ως κατασκήνωση. Στις αρχές του μήνα ο Θεός μας οδήγησε σε ένα πολύ καλό κομμάτι γης ( 4 στρεμμάτων) κοντά στα βουνά Λίβινγκστον και μπροστά στην λίμνη Νιάσσα, με πολλά μεγάλα δέντρα. Κατάλληλο για κατασκήνωση όχι μόνο για τα παιδιά μας αλλά και για τα παιδιά του χωριού!! Ήδη συμφωνήσαμε για την αγορά του και μια αδελφή από την Ελλάδα μας πρόσφερε τα μισά  χρήματα .

Προσευχόμαστε να βρεθούν και τα υπόλοιπα ώστε σύντομα να γίνει πραγματικότητα η κατασκήνωση της ΤΟΜ. Η οποία θα λειτουργεί κάθε Δεκέμβριο και Ιούνιο που τα παιδιά έχουν διακοπές από το σχολείο.  Δοξάζουμε και ευχαριστούμε τον Θεό και όλους εσάς που με την προσευχή και τις προσφορές σας βοηθάτε να γίνουν πραγματικότητα όλοι οι οραματισμοί για τα ορφανά μας εδώ στην Τανζανία.

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα είχαμε την υπέροχη ευκαιρία να βαπτίσουμε 2 από τα παιδιά μας. Εξέφρασαν την επιθυμία να βαπτιστούν μετά από δημόσια ομολογία ότι πιστεύουν και θέλουν να δεχθούν τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό  τους Σωτήρα .Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή και όλοι την απολαύσαμε δοξάζοντας τον Θεό μας.

Η βάπτιση έγινε στην λίμνη Νιάσσα μπροστά στο οικόπεδο που θα γίνει η κατασκήνωση της ΤΟΜ.

Πόσο πολύ ευχαριστούμε τον Θεό για το ζευγάρι Μίμη και Μάνια Χριστοφορίδη που μας αντικαθιστούν. Με  πιστότητα και αγάπη φροντίζουν για  την καλή συνέχεια του έργου στο κέντρο μας.  Προσεύχεστε για υγεία ,δύναμη και σοφία από τον Κύριο.

Ευχαριστούμε τον Θεό κι όσους προσευχηθήκατε για το ταξίδι μας στην Ελλάδα . Είμαστε εδώ στην πατρίδα για επισκέψεις σε Εκκλησίες ,αδελφούς και σε διάφορους γιατρούς. Μεγάλη ευλογία για μας κάθε φορά που σας βλέπουμε από κοντά και μαζί απολαμβάνουμε την αδελφική επικοινωνία. Προσεύχεστε παρακαλώ για τις διάφορες μετακινήσεις μας.

Ευχαριστούμε επίσης για τις προσευχές  για τα 10 παιδιά που έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Γυμνάσιο. Τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε τον Νοέμβριο.

Συνεχίζουμε να έχουμε ανάγκη από έναν Μάνατζερ για το σχολείο και δασκάλους αγγλικών και πληροφορικής. Προσεύχεστε παρακαλώ ο Κύριος να στείλει εργάτες στον δικό Του αγρό.

Με αγάπη και ευχαριστίες πολλές

Για την ΤΟΜ

Αλέκος Χαραλαμπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *