Οκτώβριος 2018

TOMΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Ευχαριστούμε τον Θεό γιατί είναι μαζί μας με πολλές ευλογίες κι αυτόν τον μήνα. Είμαστε ακόμη στην Ελλάδα και χαιρόμαστε την συντροφιά των αδελφών σε διάφορες Εκκλησίες που επισκεπτόμαστε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τα αδέρφια μας Μίμη και Μάνια Χριστοφορίδη, που μας αντικαθιστούν στο κέντρο μας στην Τανζανία. Είναι μεγάλη ευλογία αυτό το ζευγάρι για το κέντρο καθώς φροντίζουν με τόση πιστότητα τα παιδιά μας. Επίσης με την ίδια αγάπη περιβάλλουν και το προσωπικό φροντίζοντας για την πνευματική τους τροφή. Ο Θεός να ευλογεί όλο τον κόπο της αγάπης τους!!. 


Ενώ βρισκόμαστε στην Ελλάδα είχαμε την όμορφη ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας, ένα ζευγάρι από την Αμερική, τον JESON και την LEAN. Το ζευγάρι αυτό εργάζεται 8 χρόνια στην Τανζανία στην περιοχή που είμαστε κι εμείς. Είναι διευθυντές στο Νοσοκομείο του Μπέιλο, στην Μπέγια, όπου βοηθάνε παιδιά με HIV. Μάλιστα πάρα πολλές φορές βοήθησαν και τα δικά μας παιδιά. Είχαμε λοιπόν την χαρά να περάσουμε μερικές μέρες μαζί τους και να τους ξεναγήσουμε σε διάφορα αξιοθέατα της πατρίδας μας 


Αιτήματα προσευχής για :
Α. Την Χριστίνα Χαμηλοθώρη, που θα έρθει μαζί μας για 5 μήνες. Θα βοηθήσει στο σχολείο του κέντρου μας .
Δόξα στο Θεό!!!
Β. Έναν μάνατζερ για το σχολείο. Υπάρχει άμεση ανάγκη!
Γ. Συνεργάτες στο κέντρο μας γιατί έχει μεγαλώσει πολύ το έργο και εμείς είμαστε λίγοι.
Δ. Νέους υποστηριχτές ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλα παιδιά στο κέντρο μας.
Ευχαριστούμε όλους που προσεύχεστε για την οικογένειά μας και δόξα στο Θεό όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις μας και τις επιτροπές. 


Με εκτίμηση και αγάπη πολύ, Για την ΤΟΜ
Αλέκος και Ναυσικά Χαραλαμπίδη

 

[μπορείτε να δείτε όλο το γράμμα του μήνα σε pdf εδω]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *