Δεκέμβριος 2018

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία,
ευχόμαστε η χαρά της γέννησης του Χριστού μας να σας συντροφεύει πάντοτε!

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που τελειώνει η σχολική χρονιά. Όλα τα παιδιά βοήθησαν στον καθαρισμό του σχολείου ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρονιά που ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου. Τις επόμενες 3 εβδομάδες των διακοπών τα περισσότερα παιδιά θα πάνε σε συγγενείς τους. Εκεί θα τους βοηθήσουν και σε διάφορες δουλειές.
Με μεγάλη ευγνωμοσύνη στο Θεό γι’ αυτό το θαύμα Του ,το σχολείο μας, βραβεύσαμε 5 από τα παιδιά μας που αρίστευσαν σε μαθήματα αλλά και σε συμπεριφορά. Ο κόπος τους δεν πήγε μάταιος, αλλά ανταμείφθηκε. Ευχαριστούμε τον Κύριο.

Μια μεγάλη ευλογία είχαμε αυτό το μήνα, καθώς μια ομάδα αδελφών από Εκκλησία της Πεντηκοστής από την UYIOLE, ένα χωριό κοντά στην MBEYA, μας επισκέφτηκαν με πολλά δώρα για τα παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στο κέντρο μας. Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη και τα δώρα που τους έφεραν οι αδελφοί ήταν πολύ χρήσιμα. Τι όμορφη έκπληξη με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.!!

Ευχαριστούμε πολύ τα αδέλφια μας από Κύπρο και Αυστραλία για την οικονομική προσφορά τους . Αγοράσαμε ρούχα και παπούτσια στα παιδιά για τα Χριστούγεννα. Επίσης μια αδελφή μας από την Ελλάδα πρόσφερε χρήματα για άλλες 100 κότες. Μέρα παρά μέρα τα παιδιά μας έχουν φρέσκα αυγά. Δοξάζουμε τον Θεό για όλες αυτές τις προσφορές αγάπης !

Αιτήματα προσευχής:

Α. Παρακαλούμε προσεύχεστε για όλα τα παιδιά και για το προσωπικό και φυσικά για μας, για δύναμη και σοφία Θεού.
Β. Συνεχίζουμε να έχουμε μεγάλη ανάγκη από έναν μάνατζερ για το σχολείο μας.
Γ. Έχουμε πάρει ήδη 2 καινούργια παιδάκια και συνεχίζουμε την διαδικασία για άλλα 4 ακόμη. Παρακαλώ προσεύχεστε για σοφία σχετικά με την σωστή επιλογή παιδιών .
Δ. Ο αδερφός Αλέξανδρος Κανταρτζής θα είναι και πάλι μαζί μας στις γιορτές. Προσεύχεστε για ένα καλό και ασφαλές ταξίδι.

Με τις ευχές και τα ευχαριστώ μας προς όλους εσάς.

Για την Τ.Ο.Μ.

Αλέκος Χαραλαμπίδης

 

[Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδώ]

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *