Ιούλιος 2019

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Καθώς απολαμβάνετε το ζεστό καλοκαίρι θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για το έργο της ΤΟΜ στην Τανζανία. Ευχόμαστε σε όλους σας καλή ξεκούραση και πολλές ευλογίες Κυρίου.

Ευχαριστούμε το ζεύγος Μίμη και Μάνιας Χριστοφορίδη που με τόση αγάπη και θυσία φροντίζουν τα παιδιά κατά την απουσία μας. Ζητούμε προσευχή για την Μάνια που το μήνα αυτό είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της. Όμως συνεχίζει να διδάσκει αγγλικά στα παιδιά με ιδιαίτερη αγάπη στο διαμερισματάκι τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον Παναγιώτη και τον Γιάννη τα δυο αδέλφια από Ελλάδα που εθελοντικά βοηθούν στο κέντρο με διδασκαλία και πρακτικές δουλειές. Ο Θεός να ευλογήσει τον ζήλο τους !!

Αυτόν τον μήνα έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε δυο εθελοντές ,τον Τόττο και την Κολλέτα που είναι Τανζανοί. Είναι σπουδαστές σε πανεπιστήμιο στην Αλβανία και ήρθαν για να κάνουν την πρακτική τους άσκηση. Βοηθούν τα παιδιά στα μαθήματα αλλά κάνουν και διάφορα σεμινάρια στο προσωπικό μας. Ο Θεός να τους δίνει σοφία και να τους χρησιμοποιεί για τη δόξα Του!!

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

1. Για όλα τα παιδιά μας, ο Θεός να τα επισκεφτεί με τη δική Του χάρη και να προοδεύουν σε κάθε τομέα της ζωής τους .

2. Για την κατασκήνωσή μας, καθώς προχωρούν οι εργασίες για τα 2 σπιτάκια και για τις τουαλέτες. Επίσης για την αγορά σκηνών για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε, με την χάρη Του ,τον Δεκέμβριο.

3. Για γρήγορη και πλήρη θεραπεία στο πόδι της Μάνιας και ιδιαίτερη σοφία και δύναμη στο Μίμη καθώς έχει επωμιστεί όλο το βάρος.

4. Για τον μηχανικό μας τον Φρετ που θέλει να έρθει στην Ελλάδα και περιμένει για την βίζα του για να μπορέσει να έρθει τον Αύγουστο.

5. Συνεχίστε να προσεύχεστε για το μέλλον της ΤΟΜ! Ο Κύριος να μας δώσει σοφία και να βάλει σε ανθρώπους δικούς Του τον πόθο να συνεχίσουν το έργο αυτό.

Με αγάπη και ευχαριστίες
για την ΤΟΜ,
Αλέκος Χαραλαμπίδης

 

[ Ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδω ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *