Σεπτέμβριος 2019

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και δασκάλους. Με τη χάρη του Θεού φτάσαμε πίσω στο κέντρο της ΤΟΜ με ασφάλεια , ένα πολύ καλό ταξίδι. Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές σας.

Ευχαριστούμε τον Θεό για την αμέριστη βοήθεια του Μίμη και της Μάνιας και την υποδειγματική λειτουργία του κέντρου αυτούς τους 3 μήνες της απουσίας μας. Επίσης τους Τανζανούς εθελοντές τον ΤΟΤΟ και την ΚΟΛΕΤΤΑ για την στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα. Ο Θεός να ευλογήσει την πορεία τους στο έργο Του!

Ο Μίμης και η Μάνια συνεχίζουν την πνευματική ώρα με τα παιδιά που είναι και η πιο σημαντική. Βλέπουμε πολλά από αυτά να θέλουν να συμμεριστούν τον Λόγο του Θεού με τα άλλα παιδιά. Είναι μεγάλη ενθάρρυνση καθώς βλέπουμε την πρόοδο τους με την πάροδο των χρόνων!!! ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!

Τον μήνα αυτό μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με τρείς κυρίες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την γυναικεία οργάνωση της TAG (TANZANIA ASSEMBLΙES OF GOD). H TAG
έχει δείξει ενδιαφέρον για συνεργασία με την ΤΟΜ. Είχαμε 2 εποικοδομητικές μέρες στις οποίες συζητήσαμε πολλά θέματα που αφορούν το μέλλον της ΤΟΜ. Παρακαλώ, καθώς περιμένουμε την απάντησή τους, ζητάμε τις προσευχές σας για σοφία σε όποια απόφαση χρειασθεί να πάρουμε. Στην Βιβλική ώρα που έχουμε, μίλησαν στα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό και τα παιδιά χάρηκαν πολύ την συντροφιά τους.

Το σχολείο μας συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του. Έχουμε προσλάβει 2 νέους δασκάλους και ζητούμε τις προσευχές σας ώστε να δώσουν το καλύτερο στους μαθητές.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :

1. Για τον Γιώργο και τον Παύλο που θα έρθουν στο τέλος του Σεπτέμβρη για να φτιάξουν τα δεντρόσπιτα στην κατασκήνωσή ́ΧΑΡΑ ́ στην λίμνη. Να έχουν καλό ταξίδι και προστασία στις εργασίες τους.

2 Για σοφία και υγεία για μας ,το προσωπικό και για όλα τα παιδιά μας.

Με μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη,

Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

[ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδω ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *