Δεκέμβριος 2019

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία, σας ευχόμαστε θερμές ευχές από καρδιάς και όμορφα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ στην ζωή σας.

Για άλλη μια φορά ο Θεός μας χάρισε το προνόμιο να γιορτάσουμε Χριστούγεννα εδώ στην ΤΟΜ με τα 81 ορφανά μας. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Στις 12 Δεκεμβρίου είχαμε την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που ετοίμασαν τα παιδιά μαζί με μια από τις δασκάλες. Αλλά η μεγαλύτερη χαρά ήταν όταν πήραν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους.

Στις 6 Δεκεμβρίου τελείωσε η σχολική χρονιά με εξετάσεις, αθλοπαιδιές και βραβεία στους καλούς μαθητές του σχολείου μας. Και αυτή την σχολική χρονιά ο Θεός ήταν μαζί μας και βοήθησε τους δασκάλους και τα παιδιά να έχουν καλή πρόοδο.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που ήρθαν φέτος και βοήθησαν τα παιδιά και εμάς.

Επίσης ευχαριστούμε τα αδέλφια μας Αλέξανδρο, Τιμόθεο και Ειρήνη οι οποίοι βοήθησαν να ξεκινήσει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδο στην Λίμνη. Ο Θεός να ευλογεί όλους.

Η χαρά των παιδιών είναι απερίγραπτη. Το όνομα που δώσαμε στην κατασκήνωση είναι «ΧΑΡΑ». Η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος είναι 14/12/19 -19/12/19 και η δεύτερη 19/12/19 – 24 /12/19 Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο να γίνει πραγματικότητα η κατασκήνωσή μας.

Προσεύχεστε για προστασία και πολλές ευλογίες. Όλη η δόξα στον ΘΕΟ!!!

Με εκτίμηση και αγάπη Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

[διαβάστε όλο το άρθρο σε pdf εδω ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *