Μάιος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας ιδιαίτερα την περίοδο αυτής της δύσκολης πανδημίας.

Δοξάζουμε τον Θεό γιατί προστάτεψε όλα τα παιδιά και το προσωπικό μας και δεν είχαμε κανένα κρούσμα μέχρι τώρα.Παρακαλώ προσεύχεστε για ασφάλεια και προστασία στο κέντρο μας.

Ευχαριστούμε τον Μίμη και την Γούιτνι , παιδί της ΤΟΜ, που έραψαν μάσκες για προστασία από τον covid-19.

Συνεχίζουμε να ευχαριστούμε τον Θεό για τον Μίμη και την Μάνια που με πιστότητα και υπομονή παραμένουν στο κέντρο μας περιμένοντας να ξεκινήσουν οι πτήσεις από και προς την Τανζανία για να μπορέσουν να έρθουν στην Ελλάδα να ξεκουραστούν.

Δυστυχώς φέτος τον Ιούνιο δεν θα μπορέσουμε να έχουμε την κατασκηνωτική περίοδο λόγω πανδημίας, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχουμε τον Δεκέμβριο αν ο Θεός θέλει.

Προσεύχεστε για 8 παιδιά μας που θα δώσουν εξετάσεις φέτος για να εισαχθούν στο Γυμνάσιο. Να μην χαθεί η χρονιά λόγω πανδημίας καθώς τα σχολεία παραμένουν κλειστά για 2 μήνες και δεν ξέρουμε πόσο ακόμη. Το ίδιο και για τα 3 παιδιά που έχουν εξετάσεις για το Λύκειο.

Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για το μέλλον της ΤΟΜ. ΟΘεός να μας δώσει σοφία για κάθε απόφασηπου πρέπει να πάρουμε.Σας ευχαριστώ όλους για την τόσο καλή συνεργασία και την έμπρακτη αγάπη σας προς τα ορφανά μας. Ο Θεός να σας ευλογεί.

Με αγάπη και εκτίμηση για την ΤΟΜ,

Αλέκος Χαραλαμπίδης

 

[ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδω]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *