Ιούνιος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία, σας ευχόμαστε ένα καλό και υγιές Καλοκαίρι και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές-φοιτητές που δίνουν εξετάσεις αυτόν τον καιρό.

Δοξάζουμε και ευχαριστούμε τον Θεό για τα αδέλφια μας Μίμη και Μάνια. Με ασφάλεια επέστρεψαν στην Ελλάδα ,μετά από έναν χρόνο συνεργασίας και μεγάλης προσφοράς στο κέντρο μας. Με πιστότητα και αγάπη βοήθησαν στην καλή συνέχιση του έργου της ΤΟΜ. Ο Θεός να τους δώσει όμορφες ξεκούραστες στιγμές με τα παιδιά τους αυτό το καλοκαίρι. Προσευχόμαστενα μας ξανάρθουν ανανεωμένοι και με δυνάμεις το Φθινόπωρο. Τα σχολεία στην Τανζανία ανοίγουν και πάλι τον Ιούλιο χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πιστεύουμε ότι θα προετοιμαστούν εγκαίρως τα παιδιά για τις εξετάσεις, κυρίως τα 8 παιδιά που δίνουν εισαγωγικές στο Γυμνάσιο. Παρακαλώ προσεύχεστε.

Δυστυχώς λόγω της πανδημίας η προγραμματισμένη κατασκηνωτική περίοδος του Ιουνίου δεν πραγματοποιήθηκε. Ακυρώθηκε και το ταξίδι των αδερφών από την Ελλάδα που θα έρχονταν ως εθελοντές . Ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο με την χάρη του Θεού.

Ευχαριστούμε τον Θεό για την μεγάλη πρόοδο του Τζίμη. Στέκεται γερά στα πόδια του Πνευματικά αλλά και σωματικά. Ευχόμαστε ο Κύριος να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει γιατρός και να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :
1)Για δύο από τα παιδιά μας τον Ισραήλ και την Ελίνα που πέρασαν στις εξετάσεις για την εισαγωγήτους στο Λύκειο. Ο Θεός να τα προστατεύει καθώς θα είναι εσώκλειστοι μαθητές σε διαφορετικά μέρη της πόλης. Να έχουν μια καλή μαρτυρία και να προοδεύουν.
2)Για όλο το προσωπικό και τα παιδιά μας. Να πάρουν πολλές ευλογίες από το κέντρο μας και να είναικαλή μαρτυρία στους συγγενείς και στα χωριά τους.
3)Το μεγάλο μας αίτημα για την συνέχιση του έργου και τους αντικαταστάτες μας.
4)Για το ταξίδι της επιστροφής μας στην Τανζανία στις 11 Ιουλίου. Η χάρη Του να μας συνοδεύσει!

Ευχαριστούμε όλους σας για την τόσο πιστή συνεργασία εν μέσω κρίσεων και πανδημιών . Ο Κύριος να σας ανταμείψει πλούσια.

Με μεγάλη εκτίμηση και αγάπη,
Για την ΤΟΜ,
Αλέκος Χαραλαμπίδης

 

[διαβάστε ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδω ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *