Ιούλιος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Καθώς διανύουμε το όμορφο και ζεστό καλοκαίρι, θερμά παρακαλώ να μας θυμόσαστε στις προσευχές σας.

Ευχαριστούμε τον Θεό γιατί με τη χάρη Του φτάσαμε καλά πίσω στο κέντρο μας στην Τανζανία και συναντηθήκαμε με τα παιδιά που τόσο μας έλειψαν.

Λόγω της πανδημίαςτο σχολείο μας ήταν αρκετό καιρόκλειστόκαι τα παιδιά ήταν στα σπίτια τους,έτσι κατά την επιστροφή τους στο σχολείο είχαμε διάφορα προβλήματα υγείας να αντιμετωπίσουμε. Τα φέρ νουμε μπροστά σας με προσευχή να μας στηρίξετε.Ένα παιδί ο Μπέκαμ έχει πρόβλημα με το αριστερό του μάτι ,δεν μπορεί να δει, γιατί έπεσε καυτό λάδι στο μάτι του καθώς προσπαθούσε να μαγειρέψει στο σπίτι της γιαγιάς του . Ο Γκούτλακ είχε ένα ατύχημα, τον χτύπησε κάποιος με μηχανή, και του έσπασε το αριστερό χέρι. Και ο μικρός μας Γκότλαβ (Godlove) ήρθε με σχεδόν παράλυτη την αριστερή πλευρά του, πόδι και χέρι. Δεν ξέρει κανείς δικός του πως συνέβη αυτό!! Παρακαλώ προσεύχεστε για τα παιδιά αυτά. Ζητάμε την σοφία του Θεού για το πως να τα βοηθήσουμε να επανακτήσουν την υγεία τοους.

Επίσης τα παιδιά μαςπου πηγαίνουν 7η τάξη στο Δημοτικό μας θα έχουν εξετάσεις στις 29 και 30 Ιουλίου για την εισαγωγή τους στο Γυμνάσιο. Παρακαλώ προσεύχεστε για δύναμη και σοφία. Δύο από τα παιδιά έχουν περάσει στο Λύκειο και ένα ακόμη περιμένει τα αποτελέσματα για το Πανεπιστήμιο. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να κάνει την Στρατιωτική του θητεία για 3 μήνες μέχρι να έχει τα αποτελέσματα από το Πανεπιστήμιο. Ευχαριστούμε τον Θεό για όλα τα παιδιά και την πρόοδο τους.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τον αδελφό Νήλ Μακρή να έρθει στις αρχές Αυγούστου για να μας βοηθήσει. Ζητάμε τις προσευχές σας για υγεία, δύναμη, σοφία και ασφαλές ταξίδι για τον αδελφό μας.

Και το πάγιο αίτημα προσευχής για την συνέχιση του έργου εδώ. Ο Θεός να μας δώσει σοφία για όποια απόφαση πρέπει να πάρουμε.

Σας ευχαριστώ όλους γιατί είστε τόσο συνεπείς, κοντά μας,αυτά τα 8 χρόνια καθώς βλέπουμε τα θαυμάσια του Θεού στις ζωές των παιδιών της ΤΟΜ . Συνεχίστε μαζί μας με προσευχή.

Με εκτίμηση και αγάπη
Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

[Ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδω]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *