Αύγουστος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία,
μέσα σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις, θέλουμε να δοξάσουμε τον αληθινό και ζωντανό Θεό που μένει σταθερός στις υποσχέσεις Του. Τον Ευχαριστούμε γιατί ακούει και απαντάει τις προσευχές μας και είναι προστάτης σε κάθε δύσκολη περίπτωση.

Το χέρι του μικρού μας GOODLAK είναι πολύ καλύτερα. Τα νέα για τα άλλα δυο παιδιά μας που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας είναι τα εξής: Για τον BEKAM μόλις ενημερωθήκαμε ότι το πρόβλημα στο αίμα του είναι λευχαιμία και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Όσο για τον μικρούλη μας GODLOVE δυστυχώς έχει έναν μεγάλο όγκο στο κεφάλι του, είναι σε πολύ άσχημο σημείο και δεν γίνεται επέμβαση, όπως μας είπαν 3 γιατροί. Όμως του δώσανε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξεχνάμε την μεγάλη δύναμη της προσευχής.

Ευχαριστούμε τον Θεό γιατί έφερε στο κέντρο της ΤΟΜ τον αδελφό Νηλ Μακρή για να βοηθήσει στο έργο φροντίδας των ορφανών μας. O Κύριος να τον χρησιμοποιήσει για την οικοδομή των παιδιών μας.

Τον μήνα αυτό η 7η τάξη του σχολείου μας διαγωνίσθηκε 2 φορές σε τεστ μεταξύ των σχολείων της πόλης ΜΠΕΓΙΑ. Το αποτέλεσμα μας έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση , γιατί από τα 195 σχολεία πήραμε την 4η θέση!! ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!! Ευχαριστούμε τους δασκάλους μας για τον κόπο τους. Από αυτή την τάξη 8 παιδιά θα δώσουν τον Οκτώβριο Πανεθνικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Γυμνάσιο.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :

1. Για τους μικρούς μας ΒΕΚΑΜ και GODLOVE: Ο Κύριος μας να κάνει θεραπεία με θαυμάσιο τρόπο

2. Για το μέλλον της ΤΟΜ καθώς υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν.

3. Για 2 νέους δασκάλους που χρειαζόμαστε στο σχολείο μας.

4. Για τα 5 παιδιά μας που ενώ έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους συνεχίζουν να βοηθούν στο κέντρο σαν μισθωτοί σε διάφορες θέσεις. Ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά που είναι φύλακες στην κατασκήνωσή μας ‘ΧΑΡΑ’ στη λίμνη.

5. Για την οικογένεια Χριστοφορίδη (Μίμης και Μάνια) που Θεού θέλοντος θα ξανάρθουν στο κέντρο στις 10 Σεπτεμβρίου, και μάλιστα αυτήν την φορά με την κόρη τους Αγάπη. Ο Θεός να είναι μαζί τους και να έχουν ένα εύκολο και ασφαλές ταξίδι.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές και την αγάπη σας, ο Θεός να σας ευλογεί.

Με αγάπη και πολλές ευχαριστίες

Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

(ολόκληρο το άρθρο σε pdf εδω)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *