Σεπτέμβριος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία,

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας δύσκολος και θλιβερός μήνας για όλους εδώ στην ΤΟΜ. Δυο από τα παιδιά είναι στην παρουσία του Κυρίου μας. Στις 4 του μήνα έφυγε ο BEKAM 15 χρονών και στις 10 ο 7 χρονος GODLOVE.

Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να πιστέψουμε ότι έφυγαν τόσο γρήγορα από κοντά μας τα δυο αυτά παιδιά. Όμως μας παρηγορεί η βεβαιότητα ότι ο Θεός γνωρίζει καλύτερα και η ελπίδα της συνάντησης μια μέρα στον ουρανό όπου δεν υπάρχει πόνος ούτε δάκρυα ούτε αρρώστια.

Ευχαριστούμε όλους που προσευχηθήκατε για τα παιδιά αυτά και πιστεύω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μας και δεν τα άφησε να υποφέρουν και να πονέσουν πολύ.

Ευχαριστούμε τον Θεό για τον Μίμη και την Μάνια Χριστοφορίδη που επέστρεψαν στο κέντρο μας, μετά από 3 μήνες ανάπαυλας, μαζί με την κόρη τους Αγάπη που θα παραμείνει για δυόμιση
μήνες στην ΤΟΜ. Προσευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους προστατεύει.

Δοξάζουμε τον Θεό γιατί μερικά από τα παιδιά μας που ήδη έχουν τελειώσει τις σχολές τους, έρχονται και βοηθάνε σε διάφορες δουλειές στο κέντρο. Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε την πρόοδό τους!!!!

Άρχισαν οι εργασίες στην κατασκήνωσή για το χτίσιμο δυο σπιτιών, ένα για τα αγόρια και ένα για τα κορίτσια .Είναι απαραίτητα, για να προστατεύονται σε περίπτωση βροχής, κατά την κατασκηνωτική περίοδο. Προσεύχεστε παρακαλώ να καταστεί δυνατή η λειτουργία της φέτος τον Δεκέμβριο και επίσης για εθελοντές που θα έρθουν να βοηθήσουν.

Και φέτος οι διάφορες καλλιέργειές στο κέντρο μας έδωσαν πολύ καρπό. Είχαμε αρακά, πατάτες, καλαμπόκι, καρότα και αβοκάντο. Τον ευχαριστούμε για ότι μας προμηθεύει.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :

1) Για το μέλλον της ΤΟΜ: Να βρεθούν αντικαταστάτες που θα αγαπήσουν το έργο αυτό και θα μεριμνήσουν ώστε να συνεχιστεί η φροντίδα στα ορφανά της Τανζανίας.

2) Για παρηγοριά στα αδέλφια των παιδιών που έφυγαν για τον ουρανό. Αυτό το θλιβερό γεγονός να γίνει μια ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερη πνευματική αναζήτηση στις ζωές όλων των παιδιών .

3) Τέλος προσεύχεστε γιατί στις αρχές του Οκτώβρη θα έχουμε την πρώτη αποφοίτηση παιδιών από το Δημοτικό μας σχολείο με παρουσία αρχών από το χωριό και θέλουμε να δώσουμε μια καλή μαρτυρία σε όλους όσους την παρακολουθήσουν.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη μεγάλη,
Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης

[διαβάστε τα νέα μας σε pdf εδω]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *