Οκτώβριος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Ο Οκτώβριος ήταν ένας επετειακός μήνας για την ΤΟΜ. Ευχαριστούμε τον Θεό γιατί είχαμε τη μεγάλη χαρά να απολαύσουμε την πρώτη αποφοίτηση 8 μαθητών του Δημοτικού μας σχολείου. Είναι ένα μεγάλο θαύμα που πραγματοποίησε και Τον δοξάζουμε γιατί κατά γενική ομολογία είχε μεγάλη επιτυχία! Ήταν μια σεμνή τελετή που έγινε στο γήπεδο του Κέντρου μας με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ντονάθα, την Μάνατζέρ μας ,τον Μίμη και την Μάνια, αλλά και όλους τους δασκάλους του σχολείου για την βοήθειά τους. Ο Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης μίλησε εκ μέρους του Κράτους. Μας ευχαρίστησε, με πολύ καλά λόγια, για ότι κάνουμε για τα ορφανά παιδιά της περιοχής τους . Αλλά και όλοι οι συγγενείς των παιδιών που παρευρέθηκαν στην γιορτή αποφοίτησης ήταν πολύ ενθουσιασμένοι κι ευχαριστημένοι για την πρόοδο των παιδιών τους.
Τα παιδιά της 7ης τάξης παρουσίασαν σκετς με Χριστιανικό περιεχόμενο, έψαλαν ύμνους δοξάζοντας τον Θεό, και όπως ήταν πολύ φυσικό χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Τανζανίας .

Ένα από τα παιδιά πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλους τους δασκάλους και τον Διευθυντή καθώς και τους υπεύθυνους για όλα τα όμορφα και χρήσιμα πράγματα που τους δίδαξαν τα οποία θα είναι σπουδαία εφόδια στην ζωή τους. Μεγάλη ευλογία και ενθάρρυνση για μας!!! ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :
1 Για τα παιδιά που αποφοίτησαν από το Δημοτικό σχολείο, να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις για το Γυμνάσιο, να έχουν καλή πρόοδο στην συνέχιση των σπουδών τους και να θυμούνται στην μετέπειτα ζωή τους όσα έμαθαν στην ΤΟΜ όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι καλοί μάρτυρες Χριστού.
2 Για τον Μίμη και την Μάνια που με τόση πιστότητα βοηθάνε στην καλή λειτουργία του κέντρου να έχουν υγεία , δύναμη και σοφία Θεού.
3. Για προστασία και υγεία σε όλα τα παιδιά και στο προσωπικό μας.
4. Για εθελοντές που θα τολμήσουν να έρθουν στην αρχή του Δεκέμβρη για την επανέναρξη της κατασκήνωσης μας.
5. Για σοφία στην ένταξη νέων παιδιών που θα πάρουμε στο Κέντρο μας. Να μη γίνουν λάθος επιλογές και να μη μας παραπλανήσουν δίνοντάς μας μη ορφανά παιδιά.
6. Για το μέλλον της ΤΟΜ και για νέους συνεργάτες που θα αγαπήσουν και θα υπηρετήσουν τα ορφανά μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την συνεργασία σας.
Ο Θεός να σας ευλογεί!!

Με εκτίμηση
για την ΤΟΜ,
Αλέκος Χαραλαμπίδης

[τα νέα του μήνα σε pdf εδώ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *