Δεκέμβριος 2020

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μας0 Comments

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.

Για αυτή την όμορφη αλλά και τόσο διαφορετική περίοδο των Χριστουγέννων θέλουμε να σας ευχηθούμε: ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ και ένα πιο ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΕΣ!!!

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Θεό και σε όλους εσάς φτάσαμε στον τελευταίο μήνα ενός τόσο δύσκολου και διαφορετικού έτους με πολλές ευλογίες.Ήταν ένας χρόνος με πολλές επιτυχίες για το σχολείο μας και με πολλές αποφοιτήσεις.Φέτος 3 παιδιά αποφοίτησαν από την τεχνική σχολή και 3 από το Γυμνάσιο. Τα τρία παιδιά που αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο περιμένουν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στο Λύκειο.Οι τρεις νέοι που τελείωσαν την τεχνική σχολή έφυγαν για να εργαστούν σαν ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων και οικιών. Τους συνοδεύουν οι προσευχές μας ώστε, όπου κι αν εργάζονται, ποτέ να μην ξεχάσουν τον Θεό. Τον Δοξάζουμε!!

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας οργανώθηκε από τον Μίμη, την Μάνια και την Αγάπη, την κόρη τους. Με συμμετοχή των παιδιών σε ύμνους και σκετς. Ο Θεός να ευλογεί τον κόπο τους. Φυσικά δεν έλειπαν τα δώρα για τα παιδιά μας…

Παρακαλούμε προσεύχεστε για το ταξίδι μας στην Τανζανία στις 26 Δεκεμβρίου.
Επίσης για την κατασκηνωτική περίοδο που προγραμματίζουμε να ξεκινήσει στην Λίμνη Νιάσα μεταξύ 31 Δεκεμβρίου με 10 Ιανουαρίου.
Τέλος παρακαλώ μην ξεχνάτε να προσεύχεστε για το μέλλον της ΤΟΜ. Ο Θεός να φέρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα συνεχίσουν το έργο της ΤΟΜ.

Ο Θεός να σας ευλογεί και με υγεία να περάσουμε στο 2021 με τη Χάρη Του.

Με εκτίμηση και αγάπη,
Για την ΤΟΜ,
Αλέκος Χαραλαμπίδης

 

[τα νέα του μήνα σε pdf εδω]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *