Ιούνιος 2017

TOMΤα νέα μας, Χωρίς κατηγορία1 Comment

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία, σας χαιρετούμε και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι με πολλές ευλογίες. Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευκαιρία που είχαμε να ξοδέψουμε σχεδόν 4 μήνες στην Ελλάδα με τα παιδιά μας , τα αδέλφια μας, τους φίλους μας και με ευλογημένες επισκέψεις σε 21 Εκκλησίες.

Ήταν τόσο όμορφα! Πήραμε δύναμη και ενθάρρυνση από όλους σας καθώς σας είδαμε από κοντά! Βέβαια έχουμε επιθυμήσει και τα παιδάκια μας πίσω στο κέντρο κι έτσι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε. Προσεύχεστε παρακαλούμε για το ταξίδι της επιστροφής μας στις 27 Ιουνίου. Μαζί μας θα ταξιδέψει και ένα αγαπητό ζευγάρι Ελλήνων από την Μελβούρνη, ο Λευτέρης και η Φωτεινή που θα μείνουν μέχρι τις 4 Ιουλίου στο κέντρο μας.

Ευχαριστούμε και πάλι το ζεύγος Θεοδοσίου που με τόση χαρά και προθυμία μας αντικατέστησε όλο αυτό τον καιρό. Ο Θεός να τους ευλογεί.

Ευχαριστίες και για την αδελφή μας από την Τανζανία, Ναόμι που επισκέφτηκε το κέντρο μας και βοήθησε πολύ στο να μάθουμε περισσότερα για την κουλτούρα τους.

Η Άννα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, έχει έρθει αυτόν τον μήνα. Είναι η δεύτερη φορά που μας επισκέπτεται και μάλιστα σχεδιάζει να μείνει για 3 μήνες. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές που με τόσο κόπο κάνουν αυτό το ταξίδι γιατί αγαπούν τα παιδιά μας!!! Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.Προσεύχεστε παρακαλούμε για να μπορέσουμε βγάλουμε βίζα για τον JIMMY μας ώστε να τον φέρουμε στην Ελλάδα για να βάλει τεχνητά πόδια.Επίσης ζητάμε προσευχή για δασκάλους και διευθυντή για το σχολείο μας, ώστε να λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2018.Ένα ακόμη αίτημα προσευχής είναι για 6 από τα παιδιά μας που σε λίγο θα δώσουν εξετάσεις για να μπουν στο Γυμνάσιο και 2 από τα παιδιά μας που θα δώσουν εξετάσεις για το Λύκειο.Τέλος συνεχίζουμε να ζητάμε από τον Θεό να μιλήσει σε νέους ανθρώπους για την Ιεραποστολή γιατί μεγαλώνει και εμείς είμαστε λίγοι αριθμητικά !!Με αγάπη και ευγνωμοσύνη

Για την ΤΟΜ

Αλέκος και Ναυσικά Χαραλαμπίδη

Πατήστε εδώ για ανοίξετε το αρχείο σε pdf

One Comment on “Ιούνιος 2017”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *