T.O.M.

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Πληροφορίες

Εθελοντές-Πληροφορίες


Tanzania Orphans Mission International
PO Box 2305 Mbeya
Mbeya Tanzania
Tel: +255 622 030 800
www.tom.org.gr
www.tanzaniaorphansmission.com

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ  Τ.Ο.Μ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της T.O.M International και την επιθυμία σας να επισκεφθείτε το κέντρο μας στο Galijembe της Mbeya, στο νότιο τμήμα της Τανζανίας. Αυτή είναι μια ωφέλιμη εμπειρία για όλους τους εθελοντές.

Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες και κατευθυντήριες γραμμές, έτσι ώστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

ΑΙΤΗΣΗ
Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην T.O.M στο Galijembe πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση. Η αίτηση αυτή πρέπει να υποβληθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να ταχυδρομηθεί 2 μήνες πριν την επιθυμητή ημερομηνία ταξιδιού σας στην TOM International, ή στην ευρύτερη επιτροπή της χώρας σας. Το διοικητικό συμβούλιο της TOM International θα επιβεβαιώσει αν οι ημερομηνίες που ζητήσατε, είναι κατάλληλες και διαθέσιμες.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχει ενγριθει η αίτηση σας, πριν την αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων σας.

• Επίσκεψη στην Ιεραποστολή Ορφανών Τανζανίας Τ.Ο.Μ
• Αίτηση για να επισκεφθείτε την T.O.M.
• Παραίτηση από το δικαίωμα να μηνύσεις την Τ.Ο.Μ. International
• Συστατική επιστολή από πάστορα ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΤΟΜ
• Συνέντευξη πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μέλος της επιτροπής ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου

Τα ακόλουθα θα πρέπει να ολοκληρωθούν, για να μπορέσετε να επισκεφθείτε την T.O.M στο Galijembe, ανεξάρτητα από το αν είστε εθελοντής, πάστορας, θρησκευτικός ηγέτης, μέλος της επιτροπής κ.λπ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Ο εθελοντισμός μπορεί να σας ανταμείψει πολύ και κάνετε μια τεράστια διαφορά, προσφέροντας το χρόνο σας για την ιεραποστολή μας.

Σας ζητούμε να βοηθήσετε με διάφορες εργασίες που απαιτούνται γύρω από το ορφανοτροφείο που μπορεί να σας απασχολήσουν για τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα. Αυτό δεν είναι πληρωμένη εργασία, έτσι ώστε να σας παρακολουθούμε την ώρα που την κάνετε.
Ζητάμε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα στοιχεία ή καθήκοντα:

• Απασχόληση με τα παιδιά
• χριστιανικά μαθήματα
• Βοήθεια με μαθήματα αγγλικών για εξειδικευμένους εθελοντές
• Παιχνίδια με τα παιδιά (2 ώρες τις Κυριακές για όλους τους εθελοντές)
• Σχέση με τους συναδέλφους εθελοντές
• Βοήθεια με τα ψώνια
• Καθαρισμός
• Βαψίματα
• Ελαφρά μαστορέματα
• Μαγειρική για τους εθελοντές
• Κάθε εργασία στην οποία ειδικεύεστε
• Υποστήριξη στο προσωπικό και τους διευθυντές.
• Τυχόν εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν και σας συνιστώνται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής     σας

ΤΑΞΙΔΙ
Τα αεροπορικά εισιτήρια σας από και προς τη Mbeya, Τανζανία είναι με δική σας χρέωση.

Το κόστος της VISA διακοπών είναι $50 δολάρια USD. Αυτό θα πρέπει να καταβληθεί στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας.

Θα χρειαστεί να αφήσετε έως και 10 κιλά στις αποσκευές σας για πράγματα που μπορεί να απαιτήσει το κέντρο της Τ.Ο.Μ. από και προς Ελλάδα.

Όταν θα πετάξετε στην Τανζανία θα πρέπει να πετάξετε στο Dar Es Salaam (DAR). Από το Dar Es Salaam (DAR) θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στην Mbeya (MBI), περίπου 1 ώρα με το αεροπλάνο στα νότια της Τανζανίας.

Ο κύριος μεταφορέας για Mbeya (MBI) από Dar Es Salaam (DAR) και πίσω είναι η Fast Jet. Οι κρατήσεις για τις πτήσεις εσωτερικού σας θα πρέπει να γίνουν με κράτηση απευθείας από εσάς στο fastjet.com.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης του παρόντος, υπάρχουν 2 πτήσεις την ημέρα από Dar Es Salaam (DAR) στις 7:05 και 16:20. Κατά την ανταπόκριση των πτήσεων, βεβαιωθείτε ότι έχετε 3 ώρες μεταξύ του χρόνου προσγείωσης της εξωτερικής πτήσης σας και της απογείωσής σας με την εσωτερική πτήση της Fast Jet. Σας συμβουλεύουμε έτσι λόγω του χρόνου που θα χρειαστείτε για τη συλλογή των αποσκευών σας, την αίτηση για VISA και τις μεγάλες ουρές στα τελωνεία.

Εάν η πτήση σας δεν σας αφήνει 3 ώρες περιθώριο μέχρι να πάρετε την επόμενη (εσωτερική), σας προτείνουμε να μείνετε στο Dar Es Salaam και να συνεχίσετε το ταξίδι σας στην Mbeya (MBI) το επόμενο πρωί ή απόγευμα.

Οι πτήση από Mbeya (MBI) προς Νταρ Ες Σαλάαμ (DAR) είναι στις 09:00 και φθάνει στο Dar Es Salaam (DAR) στις 10.25 και αυτή των 18:15 φθάνει στο Dar Es Salaam (DAR) στις 19:40. Έχετε υπόψιν σας ότι αυτές οι ώρες είναι ακριβείς την ώρα που συντάσσεται το παρόν και θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε όταν κάνετε τις κρατήσεις σας καθώς η Τ.Ο.Μ. International δεν θα πάρει καμία ευθύνη για λανθασμένες κρατήσεις εισιτηρίων.

Σας ενημερώνουμε ότι όταν θα κλείνετε το εισιτήριό σας, θα πρέπει να κλείσετε και να πληρώσετε για μια βαλίτσα 20 κιλών. Η χρέωση για αυτό είναι $ 10 δολάρια USD. Εάν χρειάζεστε μια επιπλέον βαλίτσα, η χρέωση είναι $ 10 δολάρια USD για επιπλέον 20 κιλά.

Εάν δεν κάνετε αυτό, τότε θα χρεωθείτε $ 4 USD ανά κιλό στο check in counter.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Η μεταφορά σας από και προς την T.O.M από το αεροδρόμιο της Mbeya (MBI), σας παρέχεται, και θα σας παραλάβει κάποιος από το προσωπικό του κέντρου.

Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας και κάνετε κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων σας, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία της πτήσης σας, έτσι ώστε να οργανωθούμε.

ΔΙΑΜΟΝΗ  
Η διαμονή σας στο Νταρ Ες Σαλάμ, εάν απαιτείται, θα είναι με δικά σας έξοδα.

Οι κρατήσεις για ξενοδοχεία στο Dar Es Salaam μπορεί να γίνουν σε διάφορες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένης την Agoda.
 
Η διαμονή σας στην T.O.M Galijembe παρέχεται στο κέντρο.

Μπορεί να πρέπει να μοιραστείτε ένα δωμάτιο με άλλους εθελοντές, ανάλογα με το πόσοι θα βρίσκονται εκεί κατά τη στιγμή της επίσκεψής σας. Υπάρχουν μπάνια με ζεστό ντους και τουαλέτες για τους εθελοντές.

Κάθε εθελοντής είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι το δωμάτιό του διατηρείται καθαρό ανά πάσα στιγμή, για την άνεση όλων που μοιράζονται τις εγκαταστάσεις στο δωμάτιο.

ΓΕΥΜΑΤΑ
Ο ξενώνας είναι εξοπλισμένος με μια μικρή κουζίνα. Είστε υποχρεωμένοι να ετοιμάζετε το δικό σας πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Το κύριο γεύμα θα σερβίρεται στο κεντρικό κτήριο, όπου όλοι οι εθελοντές είναι ευπρόσδεκτοι για φαγητό στις 16:00 ακριβώς.

Η ώρα για τσάι και συντροφιά θα αρχίζει στις 20:30, στο τέλος του βραδυνού προγράμματος των παιδιών.

Και οι άνδρες και οι γυναίκες απαιτούνται να βοηθούν στο στρώσιμο του τραπεζιού, το πλύσιμο των πιάτων και στη γενική καθαριότητα στο τέλος του κύριου γεύματος και της ώρας για τσάι.

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΟΝ
Ο εθελοντισμός ανταμείβει αυτόν που το κάνει, ωστόσο, μπορεί να γίνει βάρος για την ιεραποστολή οικονομικά.

Προκειμένου να εξαλειφθεί η επιβάρυνση για την ιεραποστολή, υπάρχει μια μικρη ημερήσια χρέωση 5 Ευρο την ημέρα. Για μακροπρόθεσμους εθελοντές η χρέωση είναι 100 Ευρο ανά μήνα. Αυτό το ποσόν δεν καλύπτει όλα τα έξοδα αλλά είναι ένα συμβολικό ποσό .

Η χρέωση περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

• κοινόχρηστο κατάλυμα, ζεστό ντους, καθαρά σεντόνια κατά την άφιξη, κουβέρτες, πετσέτες μπάνιου,            χαρτί τουαλέτας, υγρό πιάτων, σκόνη πλυσίματος, σφουγγάρια κ.λπ.
• Ο ξενώνας είναι εξοπλισμένος με ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, φούρνο με εστίες, μαγειρικά σκεύη και     μαχαιροπίρουνα.
• Καθαρό πόσιμο νερό
• Βασικά τρόφιμα όπως ψωμί, βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, τσάι, καφές, γάλα, φρούτα εποχής, όπως επιλέγονται από τους διαχειριστές της Τ.Ο.Μ., δημητριακά, μαρμελάδες, σάλτσες κ.α.
• Ηλεκτρικό ρεύμα και νερό

Αυτά που παρέχονται είναι βασικά είδη διατροφής, καθώς οι επιλογές στην Τανζανία είναι μικρές. Κρατήσαμε το κόστος χαμηλό, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε πράγματα εσείς θέλετε από τις τοπικές αγορές και μίνι μάρκετ.


ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Μέρος της φροντίδας της Τ.Ο.Μ. για τα παιδιά είναι να τα μάθουμε για την καλή υγεία και την υγειινή. Επειδή επιθυμούμε οι εθελοντές μας να είναι παράδειγμα για τα παιδιά, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το κάπνισμα απαγορεύονταιο αυστηρά.

Το μεθύσι δε θα γίνεται αποδεκτό.

Το αλκοόλ απαγορεύεται αυστηρά να καταναλώνεται μπροστά στα παιδιά ή στην κοινότητα σε όποια περιοχή βρίσκεστε.

Αυτό γίνεται για να κρατήσουμε τις συνήθειες της Τανζανίας, όπου οι Χριστιανοί δεν πίνουν αλκοόλ.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΗΣΚΕΥΩΝ
Όλοι οι εθελοντές παρακαλούνται να περιορίσουν τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο και τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών (εκτός αν χρησιμοποιείται ειδικά για τα καθήκοντα της T.O.M. ή έκτακτης ανάγκης), και να βοηθούν με τις διάφορες εργασίες που απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν hotspots Wi-Fi, εκτός από τη συνδεσιμότητα για το προσωπικό και τους διαχειριστές της T.O.M.

Σας συνιστούμε να αγοράσετε μια κάρτα SIM Halotel καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε έναν τοπικό αριθμό κινητού μαζί με απεριόριστη σύνδεση στο Internet (όταν είναι διαθέσιμο), για περίπου 15,000 TZS. Αυτό είναι περίπου $7 Ευρω.

ΔΩΡΑ
Στους εθελοντές αρέσει να κάνουν δώρα στα παιδιά. Για την ασφάλεια και τις χριστιανικές αξίες, όλα τα δώρα θα πρέπει να εγκρίνονται  από την T.O.M International ή από τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο πριν γίνει η αγορά τους στο εξωτερικό ή αν αγοραστούν στην Τανζανία θα πρέπει να εγκριθούν από την T.O.M International. Η τοπική σας ομάδα διοίκησης της T.O.M., θα τα επιβεβαιώσει αυτά με τους διευθύνοντες της T.O.M International.

Επίσης σας ενθαρρύνουμε να αγοράζετε τα δώρα σας για τα παιδιά στην Τανζανία, καθώς έτσι μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι ανάγκες των παιδιών κατά το χρόνο της επίσκεψής σας. Αυτό θα είναι επίσης μια πράξη βοήθειας από την Τ.Ο.Μ. στην τοπική οικονομία.

Πρακτικά δώρα πάντα εκτιμώνται. Τα παιδιά στην Τανζανία ζουν σε μια χώρα όπου ακόμη και το να είναι σε θέση κάποιος να τους δώσει τα βασικά μπορεί να είναι μια πρόκληση. Η αγορά ακριβών παιχνιδιών δεν έχει νόημα.

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ
Μετά την επίσκεψη στην Τ.Ο.Μ. πολλοί εθελοντές και υποστηρικτές αποφασίζουν ότι θέλουν να βοηθήσουν με διαφορετικά projects ή να κάνουν μια δωρεά για ένα συγκεκριμένο έργο. Αν θα θέλατε να κάνετε κάτι τέτοιο, τότε παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Τ.Ο.Μ. κατά την επιστροφή στη χώρα σας.

Σας ζητάμε να είστε προσεκτικοί με το τί αναφέρετε στα παιδιά και στους υπεύθυνους της Τ.Ο.Μ. International καθώς έχουν υπάρξει πολλές φορές όπου εθελοντές και υποστηρικτές με καλές προθέσεις έχουν αποτύχει να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις που έκαναν κατά επίσκεψή τους, προκαλώντας απογοήτευση σε όλους όσους αφορούν.

ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ T.O.M.
• Όταν βρίσκεστε σε ιδιωτικούς χώρους, παρακαλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε φυσική επαφή με τα παιδιά και να σιγουρεύεστε ότι και ένα άλλο πρόσωπο ή παιδί είναι παρόν.

• Να μην υπάρχει σωματική επαφή, εκτός από χαιρετισμό με κάθε παιδί πάνω από την ηλικία των 12. Αν υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη από το παιδί και δεν είστε σίγουροι παρακαλούμε να συζητήσετε με τους διευθύνοντες της T.O.M. International.

• Όχι σεξουαλικά σχόλια, παρατηρήσεις ή χειρονομίες
• Παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση ακατάλληλης γλώσσας
• Όλοι οι εθελοντές και οι επισκέπτες αναμένονται να σέβονται ο ένας τον άλλο, ανά πάσα στιγμή. Κακή συμπεριφορά και γλώσσα που είναι καταχρηστική, προσβλητική ή επιθετική, δεν θα γίνει ανεκτή. Αφότου ειδοποιήθείτε να διορθώσετε αυτή τη συμπεριφορά σας την πρώτη φορά, μπορεί στη συνέχεια να σας ζητηθεί να φύγετε αν δεν υπακούσετε.

• Σεβαστείτε τα δικαιώματα των άλλων, που θα αντιμετωπίζονται με ισότητα και ευγένεια.
• Οι επισκέπτες πρέπει να αποφεύγουν να πειθαρχούν τα παιδιά, και να αφήνουν το καθήκον αυτό στη φροντίδα του προσωπικού και τους διευθύνοντες της T.O.M. Αν δείτε κάτι που νομίζετε ότι μπορεί να χρειάζεται την προσοχή παρακαλούμε μιλήστε με τη διοίκηση του κέντρου.

• Παρακαλουμε μην απαιτείτε να σας πηγαίνουν στην πόλη για να αγοράζετε τρόφιμα, σνακ ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα πριν από την άφιξή σας. Αν υπάρχει κάτι που θα χρειαστείτε, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην πόλη Mbeya, όταν τα ψώνια λαμβάνουν χώρα περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα.

• Να θυμάστε ότι ταξιδεύετε σε μια άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα και τρόπο ζωής από τη χώρα που ζείτε. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε την κουλτούρα, καθώς μπορεί η συμπεριφορά μας μπορεί να προσβάλλει και να προκαλέσει προβλήματα για τη λειτουργία της Τ.Ο.Μ. και της σχέσης της με την τοπική κοινότητα.

• Οι διευθύνοντες της T.O.M International διατηρούν το δικαίωμα να προειδοποιήσουν τυχόν εθελοντές για θέματα συμπεριφοράς, καθώς και για τις σχέσεις μεταξύ των εθελοντών και των παιδιών. Έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία της Τ.Ο.Μ.

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ
Διαφορετικοί πολιτισμοί έχουν διαφορετικά πρότυπα ντυσίματος. Σας ζητάμε να τηρείτε τις συνήθειες των ντόπιων και τη χριστιανική ανατροφή που έχει τεθεί στην T.O.M.

AΝΔΡΕΣ
• Παντελόνια πρέπει να φοριούνται όλες τις ώρες στο χώρο της T.O.M. (Όχι σορτς)
• T-shirt και μακρυμάνικα ανά πάσα στιγμή. (Όχι φανελάκια)
• Μακριά σορτς και φανελάκια είναι επιτρεπτά όταν πηγαίνετε κάποια ημερήσια εκδρομή.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
• Παντελόνια επιτρέπονται στο κέντρο (Όχι σορτς)
• Κολλάν και στενά παντελόνια σε γενικές γραμμές, δεν είναι επιτρεπτά.
• T-shirt ή μακρυμάνικα ανά πάσα στιγμή (Όχι φανελάκια)
• Μακριά σορτς μπορούν να φορεθούν με T-shirt, όταν πηγαίνετε κάποια ημερήσια εκδρομή.
• Κατά την κολύμβηση, ένα μπικίνι μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα σορτς και τοπ.
• Εάν επισκέπτεστε μια άλλη εκκλησία ή φιλανθρωπία ένα μακρύ φόρεμα θα πρέπει να φορεθεί.

T-shirts, μακρύ μανίκι, μαγιό και οποιαδήποτε άλλα ρούχα θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από τυχόν προσβλητικά ή σεξουαλικά συνθήματα ή εικόνες.
Αναγνωρίζω ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην T.O.M., θα προσφέρω τις υπηρεσίες και το χρόνο μου ως εθελοντής, πρόθυμος να βοηθήσω με χαρά. Αναγνωρίζω επίσης ότι θα δέχομαι εντολές από τη διοίκηση και το προσωπικό του κέντρου για την ομαλή λειτουργία της Τ.Ο.Μ. και τη δόξα του Θεού.

Ημερομηνία:_______________________________
                                                                                                                            
Όνομα:___________________________________

Υπογραφή: _______________________________Παραίτηση από το δικαίωμα να μηνύσεις την Τ.Ο.Μ. International

Ο συμμετέχων αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει και αποφασίζει να συμμετάσχει με την T.O.M International σε ορισμένες δραστηριότητες που αφορούν την παιδική υποστήριξη και το εθελοντισμό.

Ο συμμετέχων έχει ενημερωθεί για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από αυτή τη συμμετοχή, συμπεριλαμβανομένων, πράξεις βίας κατά του συμμετέχοντα ατομικά ή σε μια ομάδα, απαγωγές, πειρατεία,και η πιθανότητα ατυχήματος ή ασθένειας. Ο συμμετέχων, ωστόσο, επέλεξε εθελοντικά να συμμετάσχει και να ταξιδέψει στην T.O.M International.

Ο συμμετέχων αντιλαμβάνεται περαιτέρω και αναγνωρίζει ότι είναι ευθύνη του να αποκτήσει τα απαραίτητα έγγραφα για την είσοδο σε οποιαδήποτε ξένη χώρα, που απαιτούνται οχι μόνο για βίζα και διαβατήρια, αλλά να ζητήσει ιατρική συμβουλή σχετικά με οποιοδήποτε εξειδικευμένο πρόβλημα υγείας που πιθανόν τον απασχολούσε παλιότερα ή και τώρα, όπως επίσης και φαρμακευτική αγωγή ή ανοσοποίηση που μπορεί να απαιτούνται προσωπικά για το ταξίδι του στην Tom International.

Ο συμμετέχων αναγνωρίζει επίσης ότι είχε την ευκαιρία να συμβουλευτεί έναν νομικό σύμβουλο σε σχέση με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΜ INTERNATIONAL και τη νομική ισχύ τους.

Έχει λάβει πλήρη γνώση τους  κινδύνους  και λαμβάνοντας υπόψη ότι επιτρέπει στον συμμετέχοντα να ταξιδέψει στην Tom International, ο συμμετέχων ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΜ INTERNATIONAL, και κάθε ένα από τα στελέχη, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους διαδόχους, εκδοχείς,  κληρονόμους , τους  προσωπικούς  αντιπροσώπους, πράκτορες και  δικηγόρους,  σε σχέση με αξιώσεις, απαιτήσεις, ενέργειες ή αιτίες της δράσης, των υποχρεώσεων, τις αποφάσεις και τις εκτελέσεις που μπορεί να έχει ο συμμετέχων, για όλους  τους  τραυματισμούς του, που περιλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται αναγκαστικά σε:

(I) σωματική βλάβη, ασθένεια,  ατύχημα, αναπηρίας, θανάτου ή οποιουδήποτε άλλου  είδους τραυματισμός και

(Ii) τη ζημία ή  την απώλεια της ιδιοκτησία, αντικειμενική ή προσωπική, που μπορεί να προκληθεί από τη συμμετοχή  του στην T.O.M International ή από τις εγκαταστάσεις της T.O.M.International.

Δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη ή συμφωνία που  δεν εκφράζεται σαφώς στο παρόν. Ο συμμετέχων έχει διαβάσει αυτό το δελτίο ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΝ Τ.Ο.Μ International και καταλαβαίνει όλους τους όρους της. Ο συμμετέχων εκτελεί εθελοντικά, με πλήρη γνώση και πρόθεση να δεσμευθείτε νόμιμα.

Ημερομηνία: ______________________________

Ονοματεπώνυμο: __________________________

Υπογραφή: _______________________________


Αίτημα Εθελοντή προς T.O.M (Τανζανία Ορφανά Mission)
Ένα ξεχωριστό έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί για κάθε επισκέπτη. Παρακαλείσθε να δώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:
Όνομα________________________ Ημερομηνία γέννησης_________ Φύλο Α/Θ
Διεύθυνση ____________________________________
Πόλη  _____________________________________
ΤΚ ___________________________________
Χώρα__________________________________________
email ___________________________________________
Τηλέφωνο _______________________________________

Αλλεργίες ή Ιατρικό ιστορικό _________________________________________________________________
Ημερομηνία άφιξης _______________ημερομηνία  αναχώρησης __________
Σε αυτό το ταξίδι, θα ήθελα να βοηθήσω / να ασχοληθώ με τα ακόλουθα: _____________________________________
____________________________________________________________________________________________________________

επικοινωνίας πρόσωπο έκτακτης ανάγκης (αυτό πρέπει να είναι κάποιος που δεν ταξιδεύει μαζί σας):
Όνομα:___________________________________________
E-mail:___________________________________________
Τηλέφωνο: (   ) ___________________________________
Σχέση με εσάς: ________________________________

Υπογραφή: ________________________________ Ημερομηνία: ________________
Γονέα / κηδεμόνα να υπογράψει, αν ο ταξιδιώτης είναι κάτω από την ηλικία των 18 ετών.

Το όνομα του γονέα / κηδεμόνα: ______________________________________
Παιδιά κάτω των 18 πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση στούς παρακάτω:
Για  Ελλάδα και υπόλοιπες χώρες
T.O.M Ιnternational
Δαγκλή 45 Κατερίνη Τ.Κ 60100 – Πιερείας ΕΛΛΑΔΑ / ΤΗΛ +306906945857
Ή e-mail στο: tanzorph@gmail.com

Για Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
T.O.M ΑUSTRALIA
5 Maple Court Greenacre NSW 2190 AUSTRALIA / TEL: +61 452 412 400
Ή e-mail στο: tanzorphau@gmail.com

T.O.M International και T.O.M Australia ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
1. Η αίτηση για επίσκεψη στην ΤΟΜ: ____________________________
2. Επίσκεψη στην Ιεραποστολή ΤΟΜ: _________________________________
3. Παραίτηση από το δικαίωμα να μηνύσεις την ΤΟΜ: _____________
4. Συστατική επιστολή: ________________________________
5. Πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη ολοκληρώθηκε: _____________________
6. Ημερομηνίες που εγκρίθηκαν από T.O.M International: _________________
7. Αντιγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε tanzorph@gmail.com: ____________________
8. Υπεγράφη από την Tom International: ________________


Κατεβάστε το σε PDF ΕΔΩ 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού