Φεβρουάριος 2021

Θοδωρής ΚαρατόλιοςΤα νέα μαςLeave a Comment

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες στο ευλογημένο έργο φροντίδας ορφανών στην Τανζανία.
Ο δεύτερος μήνας του χρόνου πέρασε με πολλές ευλογίες. Δοξάζουμε τον Θεό γιατί παρόλο που πολλά παιδιά μας είχαν προβλήματα υγείας, αυτή την εποχή, όλα είναι καλά και συνεχίζουν το σχολείο τους. Άλλη μια ευχαριστία !!
Μέσα στη χάρη Του απάντησε στις προσευχές μας για εθελοντές βοηθούς για τον Μίμη και τη Μάνια. Ήρθε από το Μορογκόρο ένας ντόπιος αδερφός ο Nicodemus, από το προσωπικό της βάσης YWAM (ΝΕΟΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ).
Ήταν ένας πολύ καλός και ταπεινός δάσκαλος της Βίβλου. Μιλούσε στα παιδιά κάθε πρωί στο μάθημα των θρησκευτικών. Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα μαζί του γιατί μιλούσε στη γλώσσα τους.
Επίσης ευχαριστούμε τον Θεό για τον Τίμο και τη Μαρία, τα παιδιά του Μίμη και της Μάνιας. Ήρθαν στην ΤΟΜ για ένα μήνα περίπου να βοηθήσουν τους γονείς τους αλλά και να δείξουν την αγάπη του Θεού στα ορφανά μας. Με την δύναμη και την σοφία Του όλα στο κέντρο προχωράνε καλά.
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :
1. Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για εθελοντές και βοηθούς. Από 1 έως 3 μήνες ή και περισσότερο. Όσο διάστημα θέλει κάποιος να υπηρετήσει.
2. Για δύναμη υγεία και σοφία στα αδέλφια μας Μίμη και Μάνια αλλά και για όλο το προσωπικό.
3. Για προστασία και υγεία σε όλα τα παιδιά μας.
4. Και σίγουρα μην ξεχνάτε να προσεύχεστε για το μέλλον της ΤΟΜ.ΟΘεός να καλέσει νέους που θα θελήσουν να συνεχίσουν το έργο της φροντίδας ορφανών παιδιών εδώ στην Τανζανία.
Με αγάπη και εκτίμηση
Για την ΤΟΜ
Αλέκος Χαραλαμπίδης
[διαβάστε τα νέα μας σε pdf εδώ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *