Το ορφανοτροφείο μας βρίσκεται στο χωριό Galijembe στην νοτιοδυτική Τανζανία σε υψόμετρο 2100 μέτρων. Φιλοξενεί πάνω από 80 παιδιά ηλικίας 5 με 18 ετών, ορφανά και από τους δύο γονείς τους. Τα παιδιά κατάγονται από 7 διαφορετικά χωριά της ευρύτερης περιοχής Mbeya. Στα παιδιά προφέρουμε στέγαση, φαγητό, ρούχα, εκπαίδευση και πνευματική καθοδήγηση. Το προσωπικό μας αποτελούν 2 ομαδάρχες που είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα των παιδιών, μία μαγείρισσα, ένας μάνατζερ, ο διευθυντής και τέσσερις δάσκαλοι του σχολείου μας (Trinity Primary Medium School).  

Διαθέτουμε μηχανές ρυζιού και καλαμποκιού, με τις οποίες φτιάχνουμε καλαμποκάλευρο, και στις εκτάσεις μας καλλιεργούμε πατάτες, καλαμπόκι, φασόλια, καρότα και λάχανα. Επίσης, το κέντρο έχει και μια μικρή φάρμα με πρόβατα, κότες και αγελάδες.  

Από το 2019 η ΤΟΜ έχει την δικής της Κατασκήνωση με το όνομα: “Furaha” (Χαρά), που βρίσκεται στην λίμνη Νιάσα (Μαλάουι). Εκεί πηγαίνουν τα παιδιά της ΤΟΜ μαζί με άλλα παιδιά 2 φορές τον χρόνο (Ιούνιου & Δεκέμβριο) για 15 μέρες κατά τις σχολικές τους διακοπές. 

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ…